[PMB]Casus-Worrisome
Karakter İsmi:Worrisome
Birlik:Negatory
Birlikteki Kademem:Er
Casusu seviyorum.Çünkü çok hareketli bir karakter.Özellikle suikastçı yönünü seviyorum.Yeteneklerini sevme sebebim,saklanabilen,çabuk gözden kaçabilen,bir anda ortaya çıkıp ölümcül olabilen komboları var.
Son güncelleme ile gelen değişikler rehberimi pek etkilemedi.Ama oyun tarzımı değiştirdi.Yeni stat sistemi tarzımı etkiledi.
Meleke:Verilen zararı ve şifayı arttırır.
Canlılık:Sağlığı arttırır.
Metanet:Metanet,zarar aldıkça birikir.Her metanet yüzdesi başına zarar verir.
İrade:Bir kontrol etkisi altında iken kontrol ve yavaşlatma etkilerine bağışıklık verir.
Vahşet:Verilen zararı ve şifayı,hefefin kaybettiği her sağlık yüzdesi başına arttırır.
Kana Susama:Verilen zararı ve şifayı % olarak iyileştirir.
Öfke:Hedef tarafından yaralanma alma hızını ve yaranın verdiği zararı arttırır.
Mukavemet:Yaralanma sıklığını azaltır.Yara karmaşıklığı çıkmadan % zarar verebilir.
Bu statlara göre ben vahşete ağırlık veriyorum.Çünkü savaş esnasında gözden kaybolup canı azalan kişiyi aradan çıkarıyorum.
Uzakçı Casus(PvE):
Bu talentte savunma düşük seviyededir.Fakat gruptaki en yüksek dpsi yapabilirsiniz.Bu talent ile kısa sürede canavar kesebilirsiniz.Astral ve zindanlarda tanklar hasarları üstüne alacağı için savunma skillerine ihtiyacınız olmaz.Uzak dövüşte PvP'yi kullanmadığım için talent yapmadım.
Yakıncı Casus(PvP):
Yakın dövüşte hedef alınmanız çok zor.Sürekli stun atabilirsiniz.Her zaman kendi kombonuzu kendiniz oluşturun.Yakıncı casus hızlı ve seri oynanıldığı zaman tam bir ölüm makinasıdır.
Sınıfın şuan oynanışı son derece zevkli,hareketli,hiçbir monotonluk yok.Casusun tek sevmediğim yönü kendine şifa veremiyor,onu da yapsa zaten ölümsüz olur.
Not:Daha yeni 60 lvl olanlar bu talentin aynısını yapamazlar.Gelişim aşamaları yetersiz kalır.Gelişim aşaması elde edebilmek için,"Dünya Gizemleri" görevlerini bitirmeli ve "Danas Sayfaları"nı satın almalıdır.Oyuna yeni başlayan casuslar PvP'de ve PvE'de zorlanabilirsiniz.Sakın moralinizi bozmayın.Asıl oyun son seviyeye ulaşıldığında başlıyor.